Θες κι εσυ μια ιστοσελίδα που να έχει αποτέλεσμα;!

Θες κι εσυ μια ιστοσελίδα που να έχει αποτέλεσμα;!

Τα πρόσφατα lockdown μας απέδειξαν την αξία μιας αποτελεσματικής ιστοσελίδας, όποιο κι αν είναι το αντικείμενο της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Για να είναι όμως η ιστοσελίδα χρήσιμη για το marketing της επιχειρήσης σας, οφείλει πλέον να έχει κάποια χαρακτηριστικά. 

Ποιά είναι αυτά;!

  • Φιλική για όλες τις συσκευές ή αλλιώς responsive - με εικαστικό σχεδιασμό πλήρως προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες, εξασφαλίστε ότι η ιστοσελίδα σας προσαρμόζεται σε όλες τις συσκευές, δηλ. ΗΥ και κινητά, tablets, κ.α.

  • Συμβατότητα όχι μόνο για όλες τις συσκευές αλλά και για όλους τους browsers! Εξασφαλίστε ότι η ιστοσελίδα σας έχει την ίδια ποιότητα σχεδιασμού και λειτουργικότητας σε κάθε μηχανή browser.

  • Μοναδική εμπειρία χρήστη - πλέον βάσει των νέων κανόνων της Google, η εμπειρία του χρήστη και η αλληλεπίδραση του με τα στοιχεία της ιστοσελίδας σας είναι καθοριστικής σημασίας! Η μοναδική εμπειρία του χρήστη προυποθέτει την ύπαρξη μιας εύχρηστης ιστοσελίδας.

  • Υψηλή ταχύτητα φόρτωσης - ναι, ζούμε στην εποχή της ταχύτητας και πλέον το πόσο γρήγορα φορτώνει η ιστοσελίδα σας καθορίζει και την επιτυγχία της. Ο χρήστης του διαδικτύου θέλει κι αυτός ταχύτητα..στην όποια καθυστέρηση φόρτωσης, αποχωρεί απλά από την ιστοσελίδα σας.  Οι απαιτήσεις μάλιστα αυξάνονται όταν η πρόσβαση γίνεται μέσω κινητών συσκευών π.χ. tablets, κινητά, κ.α.

  • Απλότητα κι αισθητική - είμαστε σίγουροι ότι στο παρελθόν ότι πιο περίπλοκο έδινε την αίσθηση της καλύτερης ποιότητας ιστοσελίδα. Καλώς ή κακώς αυτό πλέον δεν ισχύει. Η εμπειρία μας δείχνει ότι οι χρήστες προτιμούν τα πιο απλά design αλλα αισθητικά αποδεκτά. Αυτό που θέλει κυρίως ο χρήστης είναι να αντιληφθεί άμεσα τί κάνετε και για ποιο λόγο να σας επιλέξει! Αναδυόμενα μηνύματα, video κ.α. όσο advanced κι αν σας φαίνονται αποφύγετε τα...όχι γιατί δεν μπορούμε να τα κάνουμε αλλά γιατί ο χρήστης δυσκολεύεται!

  • Διαδραστικότητα - όχι μόνο κρατά το ενδιαφέρον του χρήστη αλλά και μεγιστοποιεί τις όποιες πιθανότητες επίτευξης του τελικού σας στόχου δηλ. την πώληση!

 

Εάν θέλετε ιστοσελίδες που πληρούν  αυτά τα χαρακτηριστικά, μπορούμε να σας βοηθήσουμε άμεσα!

Απλά συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα επικοινωνίας μας...

Μιλήστε μαζί μας